XIII. Debreceni Dorcas tábor

A Debreceni Sakkiskola az idén  XII. alkalommal rendezi meg nyári sakktáborát. Várjuk a sakk iránt érdeklődő és a sakkot szerető 5-14 éves korú fiatalok jelentkezését .Kezdő és haladó szintű tudással.

Helyszín:Debrecen,  Dorcas Szabadidőközpont és Camping, mely közvetlenül a Vekeri-tó mellett található. Erdős, jó infrastruktúrával rendelkező pihenőhely nemcsak a debreceniek, hanem a városba látogató turisták kedvelt látnivalói közé tartozik.

Szállás: A Dorcas Szabadidőközpont területén lévő apartmanházakban, mely felszerelt konyhával, műholdas televízióval, saját fürdőszobával, 2 hálóval és galériával biztosítják a nyugodt pihenést.

Étkezés:  a tábor helyszínén található étteremben 3x, illetve 5x.  Eltérő étrendű gyerekek étkezése is megoldható, egyeztetés alapján.

Időpont sakktábor: 2021.június 21-június 25.

                                               június  28-július 02.

Az idei nyártól bővül tevékenységünk, így a sakk iránt kevésbé érdeklődők is tartalmasan és okosan tölthetik el a nyári szünidőt.

A résztvevők kreativitásának, alkotó fantáziájának fejlesztése kézműves technikákkal, kreatív játékokkal, zenével.

A  táborokat  bentlakással és bejárós, napközis rendszerben szervezzük, 30.000 Ft, illetve 40.000 Ft áron.

A gyermekek szállításáról gondoskodunk.

Jelentkezési határidő : 2021. május 15.

A sakkfoglalkozásokat vezeti: Deák Sándor                FIDE mester

 Táborvezető : Juhász Mihály

Szabadidős programok: kézműves foglalkozások, túrázások,  foci, asztalitenisz, csocsó,biliárd, trambulin .  A kisebbeknek jól felszerelt játszótér áll rendelkezésükre. A kemping területén található fürdőmedencét a sakktábor résztvevői ingyen használhatják.

Táborainkat megfelelő létszám esetén és az előírt védelmi szabályok betartása mellett indítjuk.

Jelentkezés és információ: Juhász Mihály a Debreceni Sakkiskola Egyesület elnökénél. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefon: 52/435-806,  20/500-5237, 30/589-2997

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.